Fira comercial i activitats nàutiques

24, 25 i 26 d’Abril

(Públic general)

Oficis del mar

27 i 28 d’Abril

(Centres de formació)

50 TOP’S DE LA NÀUTICA
Dissabte, 25 d’abril de 2020. De 12h a 13

Es tracta d’una mena de “Networking popular”.

Us proposem seure cara a cara vora el mar compartint un aperitiu mariner per conèixer els imprescindibles de la nàutica.

En aquesta primera edició citem 50 persones del sector. Persones sense les que no s’entendria aquest món nostre des del punt de vista esportiu, científic, industrial, promocional, de gestió…. Regatistes, persones directives de clubs esportius, representants de les administracions, de formació, de seguretat, industrials, meteoròlegs, advocats especialitzats, comunicadors…

Les cares de la nàutica que has de conèixer. Com?

Amb un gastro-networking. Una taula ben llarga acollirà en una banda 50 top’s i a l’altre qui vulgui compartir aperitiu i conversa. Estigueu atents al correu per si n’esteu entre aquests primers 50 d’aquesta primera tongada.

Properament ampliarem informació. Anirem desvetllant les identitats i també us anunciarem com fer la reserva per a participar d’aquesta experiència.

TRANSMARBADALONA
Dissabte, 25 d’abril de 2020. D’11.30h a 13.30

En la I TransMarBadalona convoquem tothom a navegar davant del litoral de Badalona, en totes les tipologies d’embarcacions i elements de navegació que puguem aglutinar que es practiquen a la ciutat; que ha reconquerit la platja i ha de continuar amb la conquesta del mar.

Patins, vela lleugera, vela de creuer, pàdel surf, windsurf, llagut, dragon boat, batel, traineres, pneumàtiques, motos aquàtiques.. I els mil i un artefactes que incorporem a la festa.

Aquesta és la concentració dels que ja practiquen. La idea és observar la desfilada des del litoral i ja a la Fira mirar, provar, i valorar en quin model navegaré jo aquesta temporada. Mirar i experimentar a la Fira Inicia’t.

Si no us hem contactat i voleu participar-hi, envieu un mail a events@marinabadalona.cat

ROTO MEETING
Diumenge, 26 d’abril de 2020. 12h

La I Roto Meeting, és a dir, concentració d’embarcacions rotomoldejades, tripulades per alumnes de les escoles de vela dels clubs de la ciutat i de l’entorn i l’àrea d’influència. Han de venir les tripulacions de Pico, Fusion, Zest, Feva, Tera, Topper Topaz…

En fi, una trobada d’exhibició d’aquestes tipologies.