Inicia't Badalona - Sector NàuticUn any més torna la fira INICIA’T BADALONA, de la mà de Marina Badalona. Aquesta tercera edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de maig, comptarà amb més activitats i expositors que els anys anteriors, i com sempre, el nostre públic podrà passar-s’ho bé al mateix temps que s’apropa i descobreix el fantàstic món del mar i la nàutica.

Els primers dos dies, dijous 24 i divendres 25, la fira se centrarà més en el món de la formació, de les escoles, de les activitats d’iniciació, dels alumenes i de la gent jove oferint, d’aquesta manera, activitats d’esport i molt dinàmiques en les quals podran accedir a una informació de gran interès sobre les sortides professionals vinculades al mar i a la nàutica a l’hora que gaudeixen d’una gran experiència.

Marina Badalona farà una gran campanya de comerç per la promoció de la fira del cap de setmana i des del divendres 25 a la tarda fins diumenge 27 a les 15h. aquesta estarà orientada al públic familiar interessat en la compravenda de petites embarcacions, lloguers, accessoris, complements, …

Aquest any comptem amb la creació de xarxes socials, el que ajudarà a la comunicació i la difusió de la fira. Estarem actius a Instagram, Facebook, Twitter, Google + i Youtube on compartirem informació, notícies, vídeos, fotografies i altres continguts de rellevància d’aquest gran esdeveniment. Apunta’t i comparteix amb els teus amics!

Properament us anirem informant de les novetats d’aquest any i de totes les activitats de les quals podreu gaudir a la III Edició de la fira INICIA’T BADALONA.

Moltes empreses ja s’han inscrit, hi ha places limitades per rigorós ordre d’inscripció.
A què estàs esperant per inscriure’t? Omple el formulari i envia’l a  info@iniciatbadalona.cat

T’esperem amb els braços oberts.