No podia ser d’una altra manera. Després d’un 2018 en el que vam superar totes les expectatives, la Fira Inicia’t Badalona torna aquest durant aquest 2019 per seguir promovent el món de la nàutica. I si a l’edició de l’any passat vam poder gaudir del món del mar i els seus oficis com mai, aquest any donarem un pas encara endavant encara més gran.

Si vols gaudir de la navegació a la vegada que l’experimentes de primera mà mentre n’aprens dels millors professionals de la zona, la Fira Inicia’t és la teva millor alternativa. Doncs tenim molt preparat per a tu.

 

LA FIRA INICIA’T 2019

Trobaràs un conjunt d’activitats preparades per tal que sentis el mar de Badalona en primera persona: podràs passejar amb barca, desplegar les veles per primera vegada o realitzar surf. No et perdis la nostra agenda d’oci d’exhibicions esportives!

T’has plantejat algun cop dedicar-te al món de la nàutica? A la Fira podràs descobrir tots els oficis del mar i les sortides professionals que se’n deriven. Per tal de que n’extreguis el màxim valor possible, hem organitzat una sèrie de tallers i conferències que et permetran conèixer cursos de formació, graus universitaris i altres sortides professionals.

I t’ho posem molt fàcil. Doncs l’entrada és COMPLETAMENT GRATUÏTA. Els tres organitzadors principals (Port de Badalona, Marina Badalona i BCIN) han treballat durament per tal de portar-te a les entitats esportives, federacions, associacions, empreses, institucions i centres educatius de referència en el panorama nàutic regional.

 

PLANIFICACIÓ I DATES

La V edició de la Fira Inicia’t Badalona tindrà lloc al modern Port de Badalona. La connexió amb el tan transitat passeig de la ciutat el converteix en una ubicació perfecte per tal d’atraure tant als més apassionats de la nàutica com als que senten curiositat.

Quan tindrà lloc la fira? La planificació per aquest 2019 és la següent:

  • Durant els dies 5,6 i 7 d’Abril tindrà lloc la fira comercial i les activitats nàutiques, enfocat al públic general.
  • Durant 8 i 9 d’Abril tindran lloc les jornades dels oficis del mar, enfocades als centres formatius.

 

ESTIGUES A L’ÚLTIMA 

Queden ja molt poques setmanes per donar inici a la Fira Inicia’t 2019. I aquest any tenim moltes sorpreses preparades pels amants de la nàutica. Nous expositors, noves activitats… Sens dubte podràs viure el món de la navegació des d’una nova perspectiva.

Vols estar assabentat de les últimes notícies en relació a tot el que tenim organitzat per a tu per aquesta edició? Llavors no dubtis en seguir-nos a les nostres xarxes socials!

Estarem en contacte amb tu diàriament anunciant tots els preparatius a través del nostre Facebook, Instagram i Twitter: notícies, vídeos, fotografies i altres continguts de rellevància d’aquest gran esdeveniment.

No podràs assistir algun dels 5 dies de la fira? Cap problema. A través dels nostres perfils socials retransmetre’m en directe totes les activitats programades, per tal que no et perdis res!

El món de la nàutica i els seus oficis està esperant que l’exploris, realment deixaràs perdre aquesta gran oportunitat? T’hi esperem!

 

VOLS SER EXPOSITOR A LA FIRA?

Contem ja amb multitud d’empreses i institucions del sector nàutic registrades per a tenir el seu estan a la fira. T’agradaria ser una d’elles (a cost 0)?

Doncs no dubtis en omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo a info@iniciatbadalona.cat, encara ets a temps!