Com ja saps, ens agrada crear ambient abans de començar la Fira Inicia’t. Ens agrada donar-te una petita mostra del que trobaràs al mes d’Abril. I amb la finalitat de poder-te aportar aquesta anticipació, organitzem el Cicle de Conferències Anar a Mar.

En el que serà la primera d’un cicle de tres conferències, en la xerrada anomenada “Termòmetre dels oficis del mar. Avenços i handicaps” tindrem l’oportunitat de presentar la fira, anunciant quin serà el planning específic i les activitats programades.

A més a més, parlarem dels hàndicaps i les possibilitats que els oficis del mar registren avui dia. Posarem de manifest quines són les estratègies que hem de fer servir per a acostar el mar (que és el bé comú) al màxim nombre possible de ciutadans i ciutadanes.

Però això no acaba aquí. Aquesta xerrada només suposarà l’inici d’unes setmanes carregades de nàutica i formació. En primer lloc tindrem la celebració de la Fira Inicia’t 2019 els dies 5,6,7,8 i 9 d’Abril. Un cop acabada, el dijous 25 d’Abril i el dijous 2 de maig tenim organitzades dues conferències més per tal de tancar aquest cicle; la primera enfocada en parlar sobre les dificultats en l’aplicació de la nova normativa europea de l’ús de les bosses de plàstic, i la segona mostrarà una sèrie de prediccions oceanogràfiques de la costa catalana.

TERMÒMETRE DELS OFICIS DEL MAR – 21 DE MARÇ

  • Qui impartirà la conferència?

Hi serem la comunitat del port, de la formació i de la ciutat vinculada amb el mar.

  • On tindrà lloc la conferència?

Com no podia ser d’altra manera, la conferència tindrà lloc al Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona, l’ambientació ideal.

L’accèss és totalment lliure i gratuït. A més, t’oferim també PÀRQUING GRATIS!

Així que ja saps, t’hi esperem el proper dijous dia 21 de Març a les 19h. No hi pots faltar!