Queden només 16 dies per començar la nova edició de Fira Inicia’t Badalona d’aquest 2019. Com ja saps, durant el cap de setmana (dies 5,6 i 7), la Fira té la finalitat d’apropar-te al món de la nàutica, de posar al teu abast totes les seves dimensions, titulacions, activitats i esports que se’n deriven d’aquest món tan trepidant.

Tant si ets un apassionat del món de la nàutica i fa cert temps que gaudeixes de les seves possibilitats com si ets una persona curiosa que just comença o s’hi vol endinsar, no hi pots faltar durant aquests tres dies. En ambdues situacions descobriràs com el sector del mar et pot oferir molt més del que imaginaves!

Així, a qui podràs conèixer i trobar en la fase d’iniciació a la nàutica de la fira, la fase de caràcter més comercial i oberta a tots els públics en general?

EXPOSITORS PROVISIONALS INICIACIÓ A LA NÀUTICA

Acadèmies, artefactes, clubs, accessoris, activitats nàutiques i esports, serveis per amarristes… Tindràs l’oportunitat d’entrar en contacte directe amb empreses i institucions que ofereixen aquests productes i/o serveis. Sensdubte una mà de perspectives completament divereses y enriquidores sobre el sector.

T’adjuntem la llista d’expositors provisionals que tenim confirmats a dia d’avui confirmats. La llista no para de créixer, així que estigues atent/atenta a les nostres xarxes socials per tal d’assabentar-te de les últimes incorporacions!

-ADIN

-APY, ASOCIACIÓN DE PATRONES DE YATE

-AQUALATA

-CASA CALICÓ

-DJS NAUTIC

-DUARRY

-EL SEGURO DE MI BARCO

-ENTRE LATAS

-FANAUTIC CLUB DE NAVEGACIO

-FISH4KAYAK

-FORMACION NAUTICA DE BARCELONA

-FUSION GRILL

-GRUP NIZA BARCELONA

-IZANDO SERVICES

-KINGS BOATS RIBS

-LLIBRERIA NÀUTICA

-MARINA BADALONA

-MARINA D’HORTA

-NEUMATICAS BCN . COM

-NOSTRA OFFICINA TECNICA

-NUTOPIA

-PITIUA JOIES

-PLANETAGUA

-PROMONAUTICA

-SASEMAR, SOCIEDAD ESTATAL DE SALVAMENTO Y SEGURIDAD MARÍTIMA

-SEGMAR

-SENT-YACHT

-SERVEIS NAUTICS AGUIRRE

-STAY NÀUTICA

-TWISTER BOATS

 

Ah! I no oblidis d’utilitzar el hastag #iniciatbadalona2019 per les teves publicacions i per tal de trobar a altres persones a la fira!

Per tal de descobrir les últimes novetats, fotos, incorporacions i activitats de la Fira 2019, podràs trobar-nos a:

Facebook: https://www.facebook.com/firainiciatbadalona

Twitter: https://twitter.com/iniciatbadalona

Instagram: https://www.instagram.com/firainiciatbadalona/