Quan falten de dues setmanes per donar inici a la nova edició de la Fira Inicia’t Badalona 2019, tenim gairabé confirmats tots els expositors que hi seran presents. Com ja saps, durant els dies 8 i 9 d’Abril la Fira està enfocada a donar la benvinguda a un conjunt de centres de formació i els seus alumnes.

En aquest sentit, la finalitat principal és poder fer entendre a totes les persones interessades en el món de la nàutica i la navegació quines són les sortides professionals que podran assolir si s’hi dediquen. I no veiem millor forma de fer-ho que oferir a tots els estudiants que assistiran una agenda plena de tallers y conferències sobre els cursos de formació existents, graus universitaris i el conjunt de sortides professionals de cada una d’aquestes vies de forma concreta.

I considerem que no hi ha ningú millor per dirigir aquestes activitats que els nostres expositors ja confirmats. Comptem amb entitats esportives, federacions, associacions, empreses i universitats per tal d’obrir un nou camí de possibilitats a tots els estudiants, un camí completament rodejat de mar.

Sens dubte tots els professionals que componen cadascun d’aquests expositors són persones amb molta experiència dintre del món de la nàutica i la navegació, persones de les qui tots podem aprendre sense parar. És per això que les sessions que tenim organitzades poden arribar a ser tan productives i aportar tant valor a la comunitat formativa.

Amb qui tindran l’oportunitat d’interactuar els membres dels centres formatius assistents durant els dos últims dies de la Fira Inicia’t d’aquest 2019?

EXPOSITORS PROVISIONALS OFICIS DEL MAR

T’adjuntem la llista d’expositors provisionals que tenim confirmats a dia d’avui confirmats. La llista no para de créixer, així que estigues atent/atenta a les nostres xarxes socials per tal d’assabentar-te de les últimes incorporacions!

-ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL QUETX CIUTAT DE BADALONA

-BARCELONA CAIACS

-BCN CLUSTER NAUTIC

-CARPA DELS OFICIS

-CLUB DE PESCA ESPORTIVA BADAMAR

-CLUB DE PIRAGÜISME BADALONA – CLUB DRAGON BOAT BADALONA

-CLUB DE REM BADALONA

-CLUB DE VELA BADALONA

-CLUB NATACIÓ BADALONA

-CLUB NÀUTIC BÉTULO

-CONFRARIA DE PESCADORS DE BADALONA

-CRAM

-ESCOLA DE CAPACITACIO NÀUTICO-PESQUERA DE CATALUNYA

-ESCOLA DEL MAR – CENTRE D’ESTUDIS MARINS

-ESCOLA NAUTICA CASTELLO D’EMPURIES

-ESCOLA PORT BARCELONA

-FACULTAT DE NÀUTICA DE BARCELONA

-FNOB

-FORMACIO PROFESSIONAL DE MANTENIMENT DE VAIXELLS A CATALUNYA

-IES F. X. LLLUCH I RAFECAS

-IES SANT FELIU DE GUIXOLS

-INSTITUT DE NAUTICA BARCELONA

-INSTITUT LA BASTIDA

-INSTITUT MIQUEL BIADA MATARÓ

-LA BDN – BASE NAVEGANTS

-OPEN ARMS

-TECNOCAMPUS

Ah! I no oblidis d’utilitzar el hastag #iniciatbadalona2019 per les teves publicacions i per tal de trobar a altres persones a la fira!

Per tal de descobrir les últimes novetats, fotos, incorporacions i activitats de la Fira 2019, podràs trobar-nos a:

Facebook: https://www.facebook.com/firainiciatbadalona

Twitter: https://twitter.com/iniciatbadalona

Instagram: https://www.instagram.com/firainiciatbadalona/