Aquest any no podia ser diferent. Després de la gran acceptació del concurs fotogràfic de la Fira Inicia’t de l’edició anterior, en la del 2019 també havia d’estar-hi present. I així és.

El concurs de fotos de la Fira Inicia’t torna, i aquest any ho fa amb més premis que mai!

Vols guanyar un dinar per a dues persones en un dels millors restaurants de la ciutat de Badalona? Doncs assistint a la fira ho tens molt fàcil! Només necessitaràs una càmera de fotos i estar en el lloc precís en el moment precís!

Per tal de guanyar el concurs hauràs de fe la foto amb més popularitat de la Fira Inicia’t 2019. És a dir, el concurs tindrà lloc a les xarxes socials. I com que sabem que no tothom gaudeix de cada xarxa social de la mateixa manera… hem organitzat tres concursos diferents per tal que tinguis més opcions a guanyar:

 

INSTAGRAM PREMI A LA FOTO AMB MÉS LIKES AMB TEMÀTICA FIRA INICIAT BADALONA. Podràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant FUSION GRILL, menú estàndard de lEstabliment.

FACEBOOK PREMI A LA FOTO MÉS COMPARTIDA AMB TEMÀTICA PORT DE BADALONAPodràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant VIA BAETULO, menú estàndard de lEstabliment.

TWITTER PREMI A LA FOTO MÉS REPIULADA AMB TEMÀTICA PERDRE LA POR A LA NÀUTICAPodràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant SANT ANASTASI, menú estàndard de lEstabliment.

 

EL HASTAG QUE HAURÀS D’UTILITZAR

Participar és molt senzill, únicament hauràs de publicar la foto a la xarxa social corresponent utilitzant el hastag #concursiniciatbadalona2019 i donar-li viralitat!

 

BASES DEL CONCURS

  • El concurs està obert a tothom.
  • No es pot participar amb un compte no personal (empreses, grups, equips...).
  • Comença el divendres 5 i finalitza el dimarts 9 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).
  • El dimecres 10 d’abril s’anunciaran els 3 guanyadors, mitjançant la publicació a les xarxes socials i web de l’organització.
  • Totes les imatges no relacionades amb les temàtiques indicades o que no compleixin la resta de condicions quedaran excloses del concurs.
  • Les imatges guanyadores hauran de ser enviades a events@marinabadalona.cat per poder ser utilitzades amb tots els drets.
  • La resta d’imatges podran ser utilitzades pel projecte Inicia’t i del Port de Badalona.
  • Si no hi ha resposta d’algun dels guanyadors en el termini de 7 dies després de la publicació dels resultats, automàticament el premi o premis quedaran anul·lats.