Com Participar en el Concurs Fotogràfic de la Fira Inicia’t Aquest 2019

Aquest any no podia ser diferent. Després de la gran acceptació del concurs fotogràfic de la Fira Inicia’t de l’edició anterior, en la del 2019 també havia d’estar-hi present. I així és.

El concurs de fotos de la Fira Inicia’t torna, i aquest any ho fa amb més premis que mai!

Vols guanyar un dinar per a dues persones en un dels millors restaurants de la ciutat de Badalona? Doncs assistint a la fira ho tens molt fàcil! Només necessitaràs una càmera de fotos i estar en el lloc precís en el moment precís!

Per tal de guanyar el concurs hauràs de fe la foto amb més popularitat de la Fira Inicia’t 2019. És a dir, el concurs tindrà lloc a les xarxes socials. I com que sabem que no tothom gaudeix de cada xarxa social de la mateixa manera… hem organitzat tres concursos diferents per tal que tinguis més opcions a guanyar:

 

INSTAGRAM PREMI A LA FOTO AMB MÉS LIKES AMB TEMÀTICA FIRA INICIAT BADALONA. Podràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant FUSION GRILL, menú estàndard de lEstabliment.

FACEBOOK PREMI A LA FOTO MÉS COMPARTIDA AMB TEMÀTICA PORT DE BADALONAPodràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant VIA BAETULO, menú estàndard de lEstabliment.

TWITTER PREMI A LA FOTO MÉS REPIULADA AMB TEMÀTICA PERDRE LA POR A LA NÀUTICAPodràs guanyar un dinar per a dues persones al restaurant SANT ANASTASI, menú estàndard de lEstabliment.

 

EL HASTAG QUE HAURÀS D’UTILITZAR

Participar és molt senzill, únicament hauràs de publicar la foto a la xarxa social corresponent utilitzant el hastag #concursiniciatbadalona2019 i donar-li viralitat!

 

BASES DEL CONCURS

  • El concurs està obert a tothom.
  • No es pot participar amb un compte no personal (empreses, grups, equips...).
  • Comença el divendres 5 i finalitza el dimarts 9 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).
  • El dimecres 10 d’abril s’anunciaran els 3 guanyadors, mitjançant la publicació a les xarxes socials i web de l’organització.
  • Totes les imatges no relacionades amb les temàtiques indicades o que no compleixin la resta de condicions quedaran excloses del concurs.
  • Les imatges guanyadores hauran de ser enviades a events@marinabadalona.cat per poder ser utilitzades amb tots els drets.
  • La resta d’imatges podran ser utilitzades pel projecte Inicia’t i del Port de Badalona.
  • Si no hi ha resposta d’algun dels guanyadors en el termini de 7 dies després de la publicació dels resultats, automàticament el premi o premis quedaran anul·lats.