La participació del Port de Badalona en la Fira d’Ensenyament de Badalona al març va ser l’avantsala de la convocatòria de la Fira Inicia’t 2021 que finalment es concentrarà en oferir tres activitats en format on line (una de les quals en format híbrid).
Es tracta de les xerrades liderades per l’Institut de la Nàutica de Barcelona, a través del seu director, Feliu Vidal i per l’Institut La Bastida, amb el coordinador d’estudis esportius, el Toni Ortiz i dues sessions presencials amb Open Arms, amb Àngels Schjaer, assessora pedagògica. En aquest cas, serà en format presencial al Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona en dues sessions: a les 10 del matí i a les 13 de la tarda. Igualment, s’emetran en directe.

Volem acostar al jovent el coneixement d’algunes de les propostes d’oferta educativa vinculada amb la nàutica directament, en els dies previs a les preinscripcions i en les dates en les que segur aviat, celebràvem la Fira.

Us volem demanar que feu difusió de les propostes, la participació a les quals facilitem al màxim: en l’enllaç al portal d’Iniciat www.iniciatbadalona.com ja hi ha l’accés directe per “entrar” en les dues xerrades. Que també mirarem que es puguin seguir per les xarxes.
Pel que fa a Open Arms, ho connectarem directament en el moment.

Les propostes estan orientades, inicialment, als centres de secundària (preferentment 3r i 4t de l’ESO), a equips d’orientadors dels centres interessants en conèixer les oportunitats i sobretot l’alta ocupabilitat d’aquestes formacions, i a famílies i públic en general que busqui orientar-se cap a professions vinculades amb l’Economia Blava.Des del Port de Badalona mantenim l’esperit d’acostament a la nàutica des del punt de vista professional, i per tant, prèviament formatiu i sobretot des del punt de vista del lleure i la pràctica esportiva, en el que estem treballant de cara a l’estiu.

Programa d’activitats – Inicia’t Badalona Fira Nàutica (iniciatbadalona.com)

Qualsevol consulta o aclariment, ja ho sabeu, a disposar!
Atentament,

 

Desglosament de activitats

DIMARTS 4 DE MAIG.
D’11.00H A 12.00H
ESTUDIS FD DUAL I NOU BATXILLERAT INSTITUT DE LA NÀUTICA DE BARCELONA
Feliu López i Vidal, Director de l’Institut de la Nàutica de Barcelona

Videotrucada: https://meet.google.com/ezy-ntbj-cqz

 

DIJOUS 6 DE MAIG
DE 10.00 A 11.40H, en una primera sessió (directe a instagram @firainicatbadalona)
DE 13.00 A 14.40H, en una segona sessió
PRESENCIAL: CENTRE ACTIVITATS NÀUTIQUES PORT BADALONA
RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE (@firainiciatbadalona)
OPEN ARMS: SOM SOCORRISTES I SALVEM VIDES. ELS VALORS DE LA GENT DEL MAR
ÁNGELES SCHJAER, ASSESORA PEDAGÒGICA D’OPEN ARMS

Videotrucada: https://meet.google.com/jwk-tvqb-ihe

 

DIVENDRES 7 DE MAIG.
DE 9.30H A 11.30H
ESTUDIS CICLES ACTIVITATS ESPORTIVES I SALVAMENT I SOCORRISME INSTITUT LA BASTIDA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET
Antoni Ortiz, Coordinador dels Ensenyaments Esportius

Videotrucada: https://meet.google.com/jwk-tvqb-ihe