Skip to Content

Thalman trailers

Trailers nàutica: Remolcs d'alumini per a embarcacions

Can Bernat, 168358 Arenys de Munt (Barcelona)

930150777

info@thalmantrailers.com

www.thalmantrailers.com

QAT QUALITY ALUMINIUM TRAILERS està enfocada a la fabricació de remolcs d’alta qualitat, destinats a satisfer les exigències de clients d’un perfil professional o particular que l’usen amb freqüència i que busquen la major fiabilitat i durabilitat dels mateixos, així com la comoditat de conducció, confiant en la més alta seguretat que s’ofereix en els nostres productes, per evitar danys o accidents en el transport de les seves embarcacions.

Les característiques principals dels nostres remolcs:

  • LLEUGERESA: Gràcies a la seva fabricació en alumini, els nostres remolcs són mes lleugers, el que es tradueix en un menor consum de combustible i una major càrrega útil per a l’usuari.
  • DURABILITAT: La qualitat dels materials utilitzats en la seva fabricació, dota aquests remolcs d’un manteniment i corrosió pràcticament nuls. a més, la unió mitjançant la soldadura de la seva estructura, garanteix que no pateixi desajustos durant el seu ús prolongat.
  • PRESTACIONS ÚNIQUES: Suspensions amb molles i amortidors independents en cada roda. Major confort de conducció, amb una abosorción d’impacte perfectament desenvolupada per minimitzar al màxim el risc que provoquen les irregularitats en el terreny durant la conducció